20 november, 2012

Vilken uuunderbaar helg! ♥

Har haft världens underbaraste helg på läänge! Den var så himla mysig, bara jag&Simon  
Den började med att jag tog tåget till Sundsvall på fredagen, väl där så hoppar vi båda in i bilen tar ett stop vid Max och sedan rullar mot Sthlm. Vi är framme runt 22 tiden och då checkar vi in på vårt hotel - Birgel Jarl, mitt inne i stan :) Vi har vårt rum på högsta våningen, våning 7, och vårt rum heter Miss Dottie. Hihi :) Och det är sååå fint! Vi har även champagne och ett badkar på vårt rum, snacka om mys faktor. Så det första vi gjorde vara att tappa upp badet och hoppa in med champagnen! :D


lördagen så bestämde vi oss för att bara gå på stan och ha det mysigt, vi gick till kungsträdgården vidare till Slottet och Gamla Stan, Söder och stannade i Skanstull för Lunch och sedan vidare till Globen hem till Mimmi :) På kvällen så åt vi på Kungshallarna, en klassiker för oss och sedan bar det hem för mera bad och mys framför Mr Bean filmer :)






På söndagen så åt vi än en gång den gudomligt goda frukost buffén, packade våra grejer och åkte en sväng på kyrkogården  sen åkte vi hem till pappa där vi var ett tag för att sedan gå till Globen och käka middag på en restaurang. Sedan skjutsade vi hem pappa och åkte till Globen ännu en gång för att gå på Nitro Circus! woop! Fan vad bra det var! Jag som inte följt det programmet slaviskt eller riktigt haft koll kan ju säga att jag har andra åsikter om det nu ;) Det var hur jäkla coolt som helst, och fångade det mesta på film! :) Efter Nitro åkte vi raka vägen hem till Sundsvall och idag, måndag, har vi bara legat å tagit det lugnt framför TV:n, grymt bra helg! :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar