06 september, 2012

Så jäkla nöjd!!

Hejsan alla glada där ute! Jag är på asbra humör och jag är så himla pepp på skolan efter dessa två intro dagar till 3e året. ÄNTLIGEN nya lärare, lärare som är grymma på att lära ut å och är bara allmänt bra. Jag blir så himla pepp på att köra hårt å börja jobba stenhårt med både med kurserna och med Skiweek, kommer bli awesome!
-
Gjorde bara bort mig lite grann idag.. För jag fick ett erbjudande att få jobba på fredag kl 16-21, å då tänkte jag jo men det blir asbra, jag behöver inte stanna i stan hela helgen (även om jag vill det). Bättre med pengar liksom. Så jag tackar ja, å i samma sekund så inser jag att jag har lektion på fredag till kl 15 vilket gör att jag måste gå tidigare ifrån den, och sen kommer jag på att jag hade gjort planer med Linnea på fredag kväll.. Så jag klantade mig rejält där.. Hehe.. Men jag har i alla fall jobb på fredag plus lördag och söndag och alla tre är kvällspass så jag är asnöjd!:) och jag blir så himla glad att jag får jobb för det var såhär jag ville ha det, plugg under veckan och jobb på helgerna, så det är ju perfekt!
Så det är i stort sett mina planer till helgen, ska träffa Linnea i helgen också. Och dra ut på krogen med brudarna på fredag efter jobbet. Kommer bli en kanon helg! Bjuppar på en bild från dopet!



1 kommentar: